مرگ خلبان نیروی هوایی انگلیس در پی سانحه هوایی نایب رئیس پارلمان بحرین: به زودی روابط خود را با ایران از سر می‌گیریم ابراز همدردی ۱۱۵ نفر از سران کشورها، سازمان‌ها و شخصیت‌های بین‌المللی با ملت ایران هزاران شهرک‌نشین صهیونیست به خیابان‌ها ریختند چهار کشتی آمریکایی در سواحل فلسطین به گل نشستند تداوم حملات حزب‌الله به مواضع و تجهیزات جاسوسی رژیم صهیونیستی حمله سنگین حزب الله به المطله | برق قطع شد (۵ خرداد ۱۴۰۳) خانواده اسرای صهیونیست: بدون توقف جنگ، توافق مبادله اسرا امضا نخواهد شد مقام صهیونیست: توقف جنگ علیه غزه به معنی شکست اسرائیل است مخبر در دیدار با رئیس جمهور عراق: راهبرد ما ادامه خواهد یافت رئیس موساد به تل‌آویو بازگشت گردان‌های قسام ویدیویی را که وعده داد بود منتشر کرد + فیلم مادر سید حسن نصرالله درگذشت + عکس منطقه هسته‌ای اصفهان به نام «شهید آیت‌الله رئیسی» نامگذاری می‌شود ایتالیا کمک‌هایش به آنروا را از سر گرفت پیغام قسام خطاب به خانواده‌های اسرای صهیونیست اردوغان: تمام فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را متوقف کردیم تایید لایحه حجاب در هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام (۵ خرداد ۱۴۰۳) ازسرگیری مذاکرات باواسطه میان تل‌آویو و حماس (۵ خرداد ۱۴۰۳) چه‌ کسانی باید برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری (۸ تیر ۱۴۰۳) استعفا دهند؟
سرخط خبرها

آیا انتخابات ۱۴۰۲ به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد؟

  • کد خبر: ۲۰۱۸۶۶
  • ۰۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۱
آیا انتخابات ۱۴۰۲ به صورت تمام الکترونیک برگزار خواهد شد؟
ستاد انتخابات کشور سه سناریو برای برگزاری انتخابات الکترونیک آماده کرده و در حال رایزنی با شورای نگهبان برای تعیین تکلیف سرانجام این شیوه از رأی‌گیری در یک‌هشتم حوزه‌های انتخابیه است.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو ماه تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین مجلس خبرگان، در ۱۱ اسفند باقی‌مانده و بسیاری از گروه‌های جامعه منتظرند بدانند که سرانجام انتخابات تمام‌الکترونیک چه خواهد شد.

برگزاری انتخاباتِ تقریباً تمام‌الکترونیک در دو دوره‌ی گذشته (اسفند ۱۳۹۸ و خرداد ۱۴۰۰) برای رأی‌دهندگان تجربه‌ی جدیدی بود و این روش می‌تواند به تسهیل فرآیند‌های متعدد امر انتخابات کمک کند.در آن دوره از انتخابات، احراز هویت رأی‌دهندگان با استفاده از دستگاه‌های احراز

الکترونیکی صورت می‌گرفت، ولی همچنان فرد باید خودش رأی‌ش را بر کاغذ می‌نوشت و در صندوقِ غیرالکترونیک می‌انداخت.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده بود در این زمینه ۳ سناریو دارد و در حال جمع‌بندی با شورای نگهبان است.

در ماده ۱۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی آمده «وزارت کشور موظف است در صورت موافقت شورای نگهبان در اولین انتخابات پس از تصویب این قانون با در نظر گرفتن سهولت رأی دادن، تسریع در شمارش آراء و حضور و مشارکت رأی‌دهندگان، فرایند رأی دادن و شمارش آراء را در حداقل یک‌هشتم حوزه‌های دارای تعدد کرسی مجلس، به‌صورت کاملاً الکترونیکی برگزار نماید.»

طبق آخرین اخبار، گفت‌وگوی ستاد انتخابات و شورای نگهبان رو به پایان است و باید منتظر اعلام نظر نهایی دستگاه مربوطه (شورای نگهبان) ماند.

به‌گفته‌ی ستاد انتخابات کشور، ۳۴ هزار صندوق وجود دارد که امکان برگزاری انتخابات الکترونیک در یک‌هشتمِ حوزه‌های انتخابیه دارای تعدد کرسی هست. در این ۳ سناریو از حوزه‌های دارای تعدد کرسی و بعضا تک‌کرسی استفاده شده است.

این در حالیست که با انتخابات تمام‌الکترونیک، بسیاری از فرآیند‌های اجرایی، شمارش، احراز، تجمیع و ... تسهیل و تسریع شده و دقت و صحت بالاتری به‌دست می‌آید.

با در نظر گرفتن اینکه این امر نیازمند آموزش‌های متعدد به عوامل و هم‌چنین رأی‌دهندگان است، ولی می‌تواند تجربه‌ی جدید و تازه‌ای در چهلمین انتخابات در ۴۵ سال عمر جمهوری اسلامی باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->